.

.

QUMOX Vezetékes Vezérlő USB Játék Vezérlő PC Gamepad Joystick Kettős Vibráció Audio Funkció Kompatibilis az Xbox One/One S/One X/Elit/PC/Windows 7/8/10 (Fekete)

QUMOX Vezetékes Vezérlő USB Játék Vezérlő PC Gamepad Joystick Kettős Vibráció Audio Funkció Kompatibilis az Xbox One/One

HUF 3238.65
Összeg

ˇ ¾Wide Kompatibilitási¡¿- Ez az usb vezetékes kontroller kompatibilis az Xbox, Xbox is, Xbox onex, Egy Elit, valamint a Windows 7/8/10 Db. (Ha csatlakoztatva van a SZÁMÍTÓGÉPHEZ, a sofőr a "Microsoft Xbox Kontroller" kell telepíteni, Win8, valamint a fenti verziók nem kell.). ˇ ¾Support Fül Külső Mikrofon¡¿-Az xbox játék vezérlő 3,5 mm-es sztereó fejhallgató-csatlakozó, amely csatlakoztassa a fülhallgatót, célszerű beszélni a másik játékos közvetlenül, nem kell begépelni, élvezheti a chat hangerő-szabályozás a vezérlő, így a játék még izgalmasabb. ˇ ¾Dual Rezgés Funkció¡¿- Kettős rezgés hozza rezgés, ami a fegyver, a hatás, illetve cselekvési reálisabb, mint, hogy egy igazi, izgalmas, személyre szabott játék élmény. ˇ ¾Compact Ergonomikus Kialakítás¡¿- A súlya, ez egy xbox vezérlő vezetékes világos, ésszerű kialakítása megkönnyíti az ujját, hogy alkalmazkodjanak az alakja, működése pontosabb, még kényelmes, miután óra gyakorlat. ˇ ¾USB Vezetékes Xbox Vezérlő¡¿- van 2.2 m/86.6 hüvelyk USB-kábel, amely lehetővé teszi, hogy megszabaduljunk a korlátozások a távolságot, majd helyet, így egy nyugodtabb játékélményt.

R

Vevő választása