.

.

Kerek fenekű Lombik, Keskeny Szája Lombik Labor Üvegáru Kémiai Kísérlet Berendezések Oktatási Eszközök Magas Hőmérsékletű Ellenálló (Méret : 2000ml)

Kerek fenekű Lombik, Keskeny Szája Lombik Labor Üvegáru Kémiai Kísérlet Berendezések Oktatási Eszközök Magas Hőmérsékletű

HUF 6331.50
Összeg

♦ A felszínen a lombik sima, a kiálló részeket leszámítva, de gyönyörű.Jó airtightness, korrózió ellenállás, tartósság. ♦ A palack alján kerek, széles, de stabilan elhelyezett, gyönyörű, gyönyörű. ♦ Az üveg szája vékony, integrált, a szakadó folyékony sima. ♦ A lombikban készült kiváló boroszilikát üveg, ami tartós, magas hőmérsékletű ellenálló, magas átláthatósági. ♦ Már széles körben alkalmazható, nem csak a laboratóriumokban, hanem az oktatás, a kémia, a kutatás vagy a természettudományok. ♦ Üveg Küvetta♦ kapacitás : 100ml , 250ml , 500ml , 1000ml , 2000ml♦ típusa : 24/29♦ méret : 2.4 cm*6,5 cm, 2.4 cm*9cm, 2.4 cm*11cm, 2.4 cm*14.5 cm, 2.4 cm*17cm♦ Anyaga : Boroszilikát üveg♦ Szín : átlátszó♦ Hatály : laboratóriumi♦ a Termék jellemzői : egységes fal vastagsága, erős, tartós.A palack alján sima, egyenletesen fűtött, pedig ez nem könnyű, hogy burst miatt gyors felfűtés.♦ Csomag tartalma : 1 * 100ml Üveg Küvetta♦ Csomag tartalma : 1 * 250 ml Pohár, Laposüveg♦ Csomag tartalma : 1 * 500 ml-es Üveg Küvetta♦ Csomag tartalma : 1 * 1000ml Üveg Küvetta♦ Csomag tartalma : 1 * 2000ml Üveg Küvetta♦ Megjegyzés : Mivel a fény, a képernyő beállítás különbség, az elem színe kissé eltérhetnek a kép.Kérem, engedje meg, enyhe dimenzió különbség oka, hogy különböző kézi mérés.♦ A szolgáltatás : Ha bármilyen kérdése van, kérjük, hagyj üzenetet, mi fog válaszolni 24 órán belül, de ígérem, hogy az ön számára a legjobb szolgáltatást.Ha ön elégedett a termékeinkkel, kérlek, írd le, 5 csillag pozitív visszajelzést.Nagyon szépen köszönöm.Ha nem elégedett, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba, mielőtt átadja a negatív/semleges visszajelzést, majd próbálja meg megoldani a problémát.

R

Vevő választása